Kontak Info

Kontak Info
Untuk info dan pemesanan silakan kontak gw di

Email : Hentaigame@ymail.com
YM : Hentaigame@ymail.com
Line ID : Hentai232
Pin Blackberry : 32628C2B


Silakan diadd / email bro, gw ol trus dari jam 8.00 pagi
s/d jam 10.00 malam


( langsung gw balas, g pake lama / tunggu )

Untuk Mendapatkan Email Tiap Ada Update, Silakan Masukkan Email Kamu Di Bawah

Wednesday, 30 November 2016

Cara Ngorder

Cara Ngorder



Bagi yang berminat atau butuh info lebih lanjut silakan kontak gw di

Email : Hentai232@gmail.com
YM : Hentaigame@ymail.com
Line ID : Hentai232
Pin BB : 32628C2B

( langsung dibalas bro, ga pake lama / tunggu, kecuali da tengah malam ^_^ ),
n coba cek folder SPAM kalo dah email, tapi ga ada balasan, mungkin email balasannya masuk ke folder SPAM )


Harga Film JAV, Gravure, Hentai dan Anime 
berdasarkan berapa judul film yg di pesan

*Untuk Film Hentai setiap 1 Episode di hitung sebagai 1 judul
*Untuk Anime setiap ( kurang lebih ) 10 Episode di hitung sebagai 1 judul 

Dibawah 20 --> Rp 6.000 / judul
> 20 --> Rp 5.000 / judul
> 50 --> RP 4.500 / judul
>100 --> Rp 4.000 / judul
>200 --> Rp 3.500 / judul
>300 --> Rp 3.000 / judul

Harga belum termasuk Ongkos Kirim
Gak ada minimal atau maksimal pembelian

Cara Ngorder,

Pertama Email / Bbm / YM ke gw
Nama Anda :
Alamat Anda :
Judul yg dipesan :
No Hp ( kontact ke gw nya tetap lewat Email / Bbm / YM ya , gak make hp, karna alasan privasi dan security, harap maklum )

Contoh :
Nama : Jefry
Alamat : Jl. Siang Malam no.xxx , rt/rw xx/xx
Kel. Siang, Kec, Malam,
Jakarta Tenggara

Pesan :
JAV       101,102,930,950,940

GIV       034,050,058,201,250

Hentai     201,304,405,406,565

Hp. 0812 3456 7890


Dan akan langsung membalas pesanan anda, beserta total uang yg harus ditransfer ke rekening gw, dan coba cek folder SPAM kalo dah email, tapi ga ada balasan, mungkin email balasannya masuk ke folder SPAM

Stelah pembyaran diterima, paket langsung diproses, pengiriman kalo dah lewat jam 12.00 siang, akan dikirim keesokkan harinya,

*Dan untuk pembayaran kalo ragu, bisa DP / Panjar dulu, ( Setelah DP paket dikirim, n gw fotokan / scankan bukti resinya, lalu setelah itu, maksimal dalm waktu 3 jam mesti transfer sisanya, atau paket dibatalin, n DP nya hangus ^_^ )

Semua DVD Diburn dan dites copy paste dulu, jadi bukan asal burn aja, dan dijamin video nya dapat diputar di PC

Paket dikirim via Tiki-JNE atau TIKI setelah pembayaran diterima,

Misal kan DVD nya rusak diperjalanan ( pecah, hilang dll ) gw ganti kirim lagi tanpa biaya ( GRATIS )
Sedangkan bila DVD nya cacat burn, video nya kurang, gak sesuai orderan, dsb
( pastinya akan gw usahakan agar tak terjadi ), akan diganti pada next order dan sebagai kompensasi nya gw kasi diskon ongkirnya 50% off,

Jangan khawatir semua paket pasti dikirim, bagi gw kepercayan anda adalah "KELANGSUNGAN HIDUP BISNIS INI" , jadi ga mungkinlah demi uang beberapa puluh ribu aja gw sampai 'membuang' kepercayaan anda ^_^
( Silakan Cek Testimonial )


Bukti Foto Resi Tiki, JNE dan Packing Paket




Bila ingin mendapatkan info yang lebih lanjut, jangan takut/ ragu dan jangan merasa akan menggangu gw, Email / Bbm / YM aja, pasti dibalas langsung dgn senang hati, ^_^

Kunjungi juga Lapak gw yang lain ( Game PC Hentai )
JualHentai.blogspot.com atau Hentaigm.blogspot.nl

JAV 1401-1420

1401.JAV - 1401
1402.JAV - 1402
1403.JAV - 1403
1404.JAV - 1404
1405.JAV - 1405
1406.JAV - 1406
1407.JAV - 1407
1408.JAV - 1408
1409.JAV - 1409
1410.JAV - 1410

Usagi Drop

Untuk film Anime setiap ( kurang lebih ) 10 episode di hitung sebagai 1 judul

Misal episode 001 sampai 010, di kira sebagai 1 judul,


Episode 001-011 ( End ) + 4 Special


Plot / Synopsis
Daikichi Kawachi is a 30-year-old bachelor working a respectable job but otherwise wandering aimlessly through life. When his grandfather suddenly passes away, he returns to the family home to pay his respects. Upon arriving at the house, he meets a mysterious young girl named Rin who, to Daikichi’s astonishment, is his grandfather's illegitimate daughter!

The shy and unapproachable girl is deemed an embarrassment to the family, and finds herself ostracized by her father's relatives, all of them refusing to take care of her in the wake of his death. Daikichi, angered by their coldness towards Rin, announces that he will take her in?despite the fact that he is a young, single man with no prior childcare experience.

Usagi Drop is the story of Daikichi's journey through fatherhood as he raises Rin with his gentle and affectionate nature, as well as an exploration of the warmth and interdependence that are at the heart of a happy, close-knit family.
 

Princess Lover

Untuk film Anime setiap ( kurang lebih ) 10 episode di hitung sebagai 1 judul

Misal episode 001 sampai 010, di kira sebagai 1 judul,


Episode 001-010
Episode 011-012 ( End )
+ 18 Special


Plot / Synopsis
Following an automobile accident that claims the life of his parents, Teppei Arima is taken in by his grandfather and introduced to the world of the rich and the elite. Compared to his humble upbringing, Isshin Arima's lavish lifestyle surprises and stuns the young teenager. In return for the gracious hospitality, Teppei is expected to continue the family business by replacing his grandfather as the head of Arima Financial Combine, and to prepare him for these responsibilities, he is enrolled into an esteemed high school. Along with his recently acquired celebrity status and affluence, Teppei is informed of an arranged marriage with the equally prosperous Sylvia van Hossen, thus, beginning the thrilling escapades of his new life!
 

Prince of Tennis

Untuk film Anime setiap ( kurang lebih ) 10 episode di hitung sebagai 1 judul

Misal episode 001 sampai 010, di kira sebagai 1 judul,


Episode 001-010
Episode 011-020
Episode 021-030
Episode 031-040
Episode 041-050
Episode 051-060
Episode 061-070
Episode 071-080
Episode 081-090
Episode 091-100

Episode 101-110
Episode 111-120
Episode 121-130
Episode 131-140
Episode 141-150
Episode 151-160
Episode 161-170
Episode 171-180
Episode 181-190
Episode 191-200

Episode 201-210
Episode 211-220
Episode 221-227 ( End )
+ 9 OVA
+ 10 Special


Plot / Synopsis
The world of tennis is harsh and highly competitive. Numerous schools from Japan battle it out to determine the best of the best.

Seishin Gakuen Junior High School, more commonly known as Seigaku, is one of the most prominent contestants in this battle of the finest. Their team line-up gets even stronger with the sudden arrival of a young prodigy from the West, Ryouma Echizen, who is determined to prove himself and escape the towering shadow of his legendary father. This fine addition changes the team forever.

Prince of Tennis follows the heartwarming and inspirational story of Ryouma on his quest to become one of the best tennis players the country has ever seen. He pushes himself hard so that he can one day surpass his father’s name and his own personal expectations. Alongside the rest of the Seigaku team, Ryouma fights to make his and his teammate's dreams come true.

Mob Psycho 100

Untuk film Anime setiap ( kurang lebih ) 10 episode di hitung sebagai 1 judul

Misal episode 001 sampai 010, di kira sebagai 1 judul,


Episode 001-012 ( End )


Plot / Synopsis
Kageyama Shigeo (a.k.a. "Mob") is a 8th grader with psychic abilities. He could bend spoons and lift objects with his mind from a young age, but he slowly began to withhold from using his abilities in public due to the negative attention he kept receiving. Now, the only thing he wants is to become friends with a girl in his class, Tsubomi. With his psychic "mentor" (who has no psychic powers), he continues his daily life, attempting to realize his purpose in life.

D.Gray-Man Hallow

Untuk film Anime setiap ( kurang lebih ) 10 episode di hitung sebagai 1 judul

Misal episode 001 sampai 010, di kira sebagai 1 judul,


Episode 001-013 ( End )


Plot / Synopsis
Toward the end of the 19th century, Allen Walker officially joins the organization of Exorcists that destroy the beings known as Akuma; mechanic weapons made by the Millennium Earl with the suffering souls of the dead. Allen has both a cursed eye and an anti-Akuma weapon as an arm, bearing the power of "Innocence," a gift given to him as an apostle of God. Allen, along with his fellow Exorcists must put a stop to the Millennium Earl's ultimate plot that could lead to the destruction of the world and all who live on it.